POP-UP STUDIO

19 MAART t/m 3 APRIL DEN HAAG

Information is in Dutch. For information in English send me an email.

POP-UP FOTOSTUDIO MANOAH BIESHEUVEL IN DEN HAAG

Eindelijk is het zover! Van 19 maart t/m 3 april open ik mijn eigen pop-up studio in Den Haag. Op een verrassende plek in Benoordenhout ben je welkom voor het laten maken van portretfoto’s. Van wie? Van jezelf, je kinderen, samen met je lief, samen met het hele gezin of misschien wil je wel een goede foto voor je cv of een serie powerfoto’s voor op je insta. Kan allemaal! 

Wil je op een andere manier samenwerken dan dat is weergegeven in de pakketten? Kan ook! Neem dan even persoonlijk contact op voor de mogelijkheden en kom een bakkie doen in de studio. 

Hieronder vind je informatie over het plaatsen van boekingen, de openingstijden en wat je kunt verwachten tijdens een shoot.

Openingstijden van de studio:
19 maart t/m 3 april 2022
Maandag 09.00 – 19.00
Dinsdag 09.00 – 19.00
Woensdag 09.00 – 19.00
Donderdag 09.00 – 16.00
Vrijdag 09.00 – 19.00
Zaterdag en zondag 13.00 – 20.00 

Boeken van een shoot – hoe werkt het?

  • Kies onder aan de pagina een pakket dat bij jou past
  • Stuur een mailtje naar popupstudio@manoahbiesheuvel.com of bel mij persoonlijk via 0641930706 Geef bij je boeking aub aan welke datum en tijd jouw voorkeur hebben. Dit is pas definitief nadat je van ons een bevestiging per mail hebt ontvangen. Als de tijd die je graag wilt boeken niet meer beschikbaar is, neem ik persoonlijk contact met je op om iets anders af te spreken dat jou uitkomt.
  • Je ontvangt een bevestiging per mail met het adres, de geboekte datum, tijd, aanvullende info en een betaal linkje.
  • Nadat we jouw betaling hebben ontvangen is de boeking definitief en stuur ik een berichtje dat alles goed is ontvangen
  • We zien je op de afgesproken dag en tijd! 

Wat kun je verwachten?

Allereerst vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Het kan best even wennen zijn zo’n lamp op je gericht, camera voor je neus… Maar met wat muziek en een bakkie (koffie of thee bedoel ik hè) erbij hoop ik dat je je al wat meer thuis voelt voor de camera. Afhankelijk van het pakket dat je hebt gekozen gaan we in 25 of 60 minuten een paar mooie foto’s creëren. Ik zal je vragen af en toe te veranderen van houding en gezichtsuitdrukking. Tussendoor praat ik gewoon met je. Het is ook niet erg als het stil is. Voel je niet verplicht om ‘stiltes te vullen’.  Het kan ook voorkomen dat je ineens emotioneel wordt, dat is ok! Schaam je er niet voor, dat hoort er soms bij. Ik leg het vast, met respect voor jouw emotie. 

In de studio werken we met verschillende achtergronden, lampen/ daglicht en aankleding. Al die elementen zie je waarschijnlijk gewoon om je heen tijdens je bezoek, maar we gebruiken niet alles bij één shoot. Zie je iets wat je graag zou willen gebruiken? Vraag er gerust naar. 

Zo. Hopelijk heb je nu een beetje een beeld van je eerste bezoek aan de studio voor een portret. Als je vragen hebt, let me know. Ik kijk uit naar je bezoek! 

BOEK JOUW SESSIE NU VIA:
0641930706 of popupstudio@manoahbiesheuvel.com

Manoah Biesheuvel
info@manoahbiesheuvel.com
+31(0)641930706
Terms & Conditions

© 2022 Manoah Biesheuvel. All rights reserved.

error: Content is protected !!